InCom Newsletter 15 :: Новогодишна Акција


Новогодишна Акција:: Одлична можност која не се пропушта 

Набавете дополнителни Pantheon лиценци, со новогодишен попуст од 10%

Во соработка со Даталаб, ви овозможуваме новогодишен попуст од 10% за секоја дополнителна Pantheon линценца која му е неопходна на Вашиот бизнис. Оваа новогодишна акција е активна од 18 – 22 Декември 2017 за сите Pantheon корисници во Македонија.

Доколку на Вашиот бизнис му недостигаат лиценци за работа, или доколку планирате проширување на тимот на почетокот на 2018, тогаш ова е вистинската акција за вас. Искористете ја оваа прилика да го опремите вашиот тим со неопходната алатка за работа.

За нарачки за време на акцијата, потребно е да се јавите или да ни испратите е-маил, на следнава адреса: info@incom.mk, најдоцна до 22.12.2017

 

Ги очекуваме Вашите нарачки
Тимот на ИнКом

 

 

Контакт информации:slika1
info@incom.mk
070-267-607
www.incom.mk
https://www.facebook.com/incomerp/


Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>