InCom Newsletter 16 :: инфо


Успешно оценета конференција од учесниците 

На 26.12.2017 се одржа првата ИнКом конференција. Пред нашите корисници, воглавном од југоисточна Македонија, претставивме пакети и продукти кои сигурно ќе станат дел од секојдневното работење на поголем број компании во Македонија.

Тема на првата ИнКом конференција беше: Ре-Инженеринг на деловните процеси. Предавачите на конференцијата, ги пренесоа своите искуства за унапредување на деловните процеси и новитетите во деловниот софтвер, стекнати низ многу проекти во Македонија, Косово, Албанија, Србија, Бугарија. Нашиот тим ви стои на располагање доколку ви треба дополнителна информација за еден од 9-те ПАКЕТИ НА УСЛУГИ, презентирани на конференцијата:

– Пакет за подобрување на наплата
– Пакет за продажба и продажен менаџмент
– Бизнис планирање и користење на BI
– Пакет за интерно менаџерско известување
– Пакет за напредни производствени процедури
– Пакет за формирање на продажни цени
– Пакет за продажни акции
– Лојалити програма на ИнКом
– ИнКом cloud услугата

На оваа конференција зборевме и за дополнителните апликации кои можат да бидат корисни:

– InCom MSP : Mobile Service Platform
– SalesMANAGO : E-mail marketing
– 2Script Remote BACKUP
– Документ систем : ShakeSpeare

За дополнителни информации, погледнете на нашиот web site

Тимот на ИнКом

 

 

Контакт информации:slika1
info@incom.mk
070-267-607
www.incom.mk
https://www.facebook.com/incomerp/


Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>