InCom Newsletter 18 :: Поблиску до технологијата


Промоција: е-Сметки

 

Подобрена наплата со е-Сметки    

Дали често добивате информација од вашите клиенти, дека не ја добиле фактурата или дека сакаат увид во фактурите и плаќањата за да извршат уплата ? 

            Модулот е-Сметки, за само 2.590 мкд / месечно, ќе ја подобри наплатата на побарувањата за вас, а вашите клиенти секогаш ќе имаат преглед на обврските !

 

Модулот е-Сметки, за само 2.590 мкд / месечно, ќе ја подобри наплатата на побарувањата за вас, а вашите клиенти секогаш ќе имаат преглед на обврските!
Модулот е-Сметки, решава голем дел од проблемите поврзани со наплата на побарувања:

1. Автоматска достава на фактурите на е-маил адреса, веднаш откако фактурата ќе ја креирате
2. Автоматско е-маил потсетување на купувачите за достасаноста на фактурите
3. Автоматско заблагодарување за секоја уплата од Вашите купувачи со маил порака
4. Портал за преглед на фактурите: вашите купувачи ќе имаат можност за преглед / достап до сите свои фактури и уплати кои ги направиле.
5. Намалени трошоци за телефон, поштарина, хартија, печатење, пликоа !

Тимот на ИнКом, постојано бара квалитетни решенија за своите корисници. Модулот е-Сметки, е наменет за компании со голем број на излезни фактури. Овој модул ќе помогне во наплатата на побарувања, Вашата компанија ќе има намалени трошоци за фактурирање, а Вашите корисници ќе добијат достап до сите свои фактури и плаќања.

Направете ја Вашата компанија еколошки одговорна, и намалете ги побарувањата !
Ги очекуваме Вашите нарачки
Тимот на ИнКом

Контакт информации:slika1
info@incom.mk
070-267-607
www.incom.mk
https://www.facebook.com/incomerp/


Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>