Модерните времиња бараат модерни решенија

Clock Software & InCom ERP ги повикуваат хотелите да се придружат на успешната маса во претприемништвото низ светот  и да ја подобрат нивнaта двневна бизнис & хотелска ефикасност користејќи модерна технологија и искуство.

Clock PMS e базиран на cloud хотелска менаџерска платформа овозможувајќи им на модерните хотели се што им е потребно за да го покачат својот сервис на повисоко ниво и да си ги зголемат продажбите.

Hotel PMS
Hotel Kiosk
Central Reservations System
Restaurant & Bar POS
Event Management
Hotel Booking Engine
Hotel Self Service App
Payment Processing
Integrated Channel Manager
Automated Revenue Management

Запознајте ги нашите клиенти

„Нашиот хотел ги води сите интерни процедури врз основа на искуството вграденo во софтверот на Clock. Консултантите од InCom го тренираат нашиот персонал да ја користат технологијата, заради што нашиот хотел нуди квалитетни хотелски услуги од првиот ден. Ние направивме паметна одлука со тоа што му овозможивме на нашиот хотел докажана систем и работна процедура“

Enver MehmetiEnver MehmetiPremium Beach Hotel

Нашите консултанти ги очекуваат Вашите прашања!