Blog
Дигитализација на бизнисот со PANTHEON Во последните 30-тина години бизнисот се дигитализираше. Прво, имавме само компјутери, па деловни програми, мрежа и сервер, а сега имаме облак (cloud), односно бизнис во облак (cloud).Continue Reading 
УСАИД проект: Развој на деловен екосистем    Финансиски средства – достапни за Вашата компанија               ИнКом е ангажиран од Проектот на УСАИД за развој на деловниот екосистем, преку кој ќе Ви овозможиме поквалитетен пристап до Continue Reading 
Промоција: е-Сметки   Подобрена наплата со е-Сметки     Дали често добивате информација од вашите клиенти, дека не ја добиле фактурата или дека сакаат увид во фактурите и плаќањата за да извршат уплата ?              Модулот е-Сметки, за Continue Reading 
Промоција: ЦЕНТАР ЗА ПОДДРШКА   Отворен е новиот ЦЕНТАР ЗА ПОДДРШКА на ИнКом  Го отворивме нашиот ЦЕНТАР ЗА ПОДДРШКА. Ве повикуваме вашите барања за услуги од ИнКом да ги доставувате преку оваа алатка, достапна на http://support.incom.mk/ Continue Reading 
Успешно оценета конференција од учесниците  На 26.12.2017 се одржа првата ИнКом конференција. Пред нашите корисници, воглавном од југоисточна Македонија, претставивме пакети и продукти кои сигурно ќе станат дел од секојдневното работење на Continue Reading 
Новогодишна Акција:: Одлична можност која не се пропушта  Набавете дополнителни Pantheon лиценци, со новогодишен попуст од 10% Во соработка со Даталаб, ви овозможуваме новогодишен попуст од 10% за секоја дополнителна Pantheon линценца која му е Continue Reading 
InCom основач на SEE BPM Group ИнКом основач на South East Europe Business Process Management Group (SEE BPM group), која со знаења и експертиза ќе работи за подобрување на бизнис процесите во МСП во Југоисточна Европа SEE BPM Group обезбедува Continue Reading 
Автоматизиран и криптиран бекап 21.2017 – 03.122017 Дали се сигурни вашите електронски (дигитални) фактури, книжења, понуди, работни налози, патни налози, приеми, испратници, пресметки на плати ?    Дали сте помислиле што ќе се случи ако Continue Reading 
ДЕЛОВНИ ПРОЦЕСИ – ТЕМЕЛ ЗА УСПЕШЕН БИЗНИС 16/2017 – 27.08.2017   Како да го трансформирате вашиот бизнис Како ќе го трансформирате Вашиот бизнис, за да го подготвите за предизвиците кои се пред вас. Како да ја подобрите Continue Reading