Програма за мали претпријатија со голем потенцијал

PANTHEON Small Business е програма за средни и мали претпријатија. Поедноставете го вашиот бизнис со помош на нашето софтверско решение за мал бизнис. Заштедете го вашето драгоцено време и имајте ги сите работи во ваши раце.

Ниска цена

Нема потреба за напредна програма, само го користите она што ви треба.

Безбеден почеток

Брз почеток за работата и широк опсег на форми за помош за почетници.

Поврзаност со сметководство

Испратете документ со еден клик до вашиот сметководител.

Целосна контрола

Преглед во секојдневната евиденција на вашиот бизнис: издавање на фактури, залихи, патни налози и друго.

Подобрена продуктивност

Нема повеќе можност да се загубите помеѓу документите, датотеките и рачно да ги пишувате табеларните пресметки. Посветете се на вашите активности.

Успешен бизнис

Ние се грижиме за флексибилна и стабилна програма која ќе расте заедно со вас.

Разговарајте со нашите консултанти.