Индустрии


Индустрии

InCom со своите разновидни продукти и решенија создаде повеќе стотина успешни проекти во голем број производни, услужни и трговски компании. Бидете и Вие дел од успешната приказна!

Производство 

Производство на мебел

Метална индустрија

Прехрамбена индустрија

Текстилна индустрија

Фармација

Медицински канабис

Конзервна индустрија

Хемиска индустрија

Козметика

Пластични цевки

Автомобилскa индустрија

An employee uses a laptop next to a car body at an assembly line at a Ford manufacturing plant in Chongqing municipality April 20, 2012.    REUTERS/Stringer  CHINA OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN CHINA - RC14E37FAA00

Услуги

Сметководствени бироа

ИТ компании

Одржување на згради

Хотели

Печатници

Вендинг и дистрибуција

Малопродажба

Автоделови

Часовници и накит

Маркети и Хипермаркети

Големопродажба

Веледрогерии

Електроматеријали

Градежништво

Високи градби

Инсталација

Инфраструктура

Потребна ви е помош?