Продукти

Деловен софтер

На нашите корисници им овозможуваме модерно ERP решение, со помош на кое го подобривме нивното работење, ефикасност и ефективност.

Хотелски системи

Clock Software & InCom ERP ги повикуваат хотелите да се придружат на успешната маса во претприемништвото низ светот

Теренско работење

Менаџирање на теренско работење, претставува управување со ресурсите на компанијата кога се вон компанијата.

Повеќе за нас

Последни објави

InCom Newsletter :: Поблиску до технологијата

Pantheon лиценци :: Одлична можност за набавка на лиценци за деловен софтвер   Почитувани корисници, Со ваша поддршка, во текот на деловната година (Јули 2016 – Јуни 2017), успеавме да го постигнеме најдобриот резултат во историјата на ИнКом ЕРП. Поради тоа, сакаме да го споделиме нашиот успех со вас, и да ви понудиме можност за

Read More

InCom Newsletter 11 :: Поблиску до технологијата

ТЕМА НА БРОЈОТ Во овој број ќе обработиме неколку интересни теми за деловен софтвер и за организација на деловните активности во компаниите. Темите се: – Pantheon вертикални решенија :: Оптимизација на залихата и намалување на некурентната залиха – Организирање на промените :: Како да се подготвите за имплементација на нов деловен систем – КАСПЕРСКИ АНТИВИРУС

Read More

InCom Тренинг Центар :: Поблиску до технологијата

ВОВЕД По повод отворањето на новиот ТРЕНИНГ ЦЕНТАР на ИнКом, во текот на месец Мај 2017, ќе се одржат 2 сесии на семинари со 80% попуст од редовната цена. Темата на овие семинари ќе биде ПОДОБРУВАЊЕ НА НАПЛАТА. Термините за овие 2 семинари, по специјална цена се: 1. 19.05.2017 од 09:00 – 12:00 2. 26.05.2017

Read More

InCom Newsletter 10 :: Поблиску до технологијата

ТЕМА НА БРОЈОТ Во овој број ќе обработиме неколку интересни теми за деловен софтвер и за организација на деловните активности во компаниите. Темите се: – Pantheon вертикални решенија :: Оптимизација на процесот на креирање на НАРАЧКИ ДО ДОБАВУВАЧИТЕ – КОГА ДО НОВ ДЕЛОВЕН СОФТВЕР :: Како да ја направите конкуренцијата љубоморна на вашите деловни процеси

Read More

InCom Newsletter 9 :: Поблиску до технологијата

ТЕМА НА БРОЈОТ Во овој број ќе обработиме неколку интересни теми за деловен софтвер и за организација на деловните активности во компаниите. Темите се: – КОГА ДО НОВ ДЕЛОВЕН СОФТВЕР :: Како да препознаете дали е вистинско време за нов деловен софтвер (ЕРП) во вашата компанија – ТЕРЕНСКА РАБОТА :: Кои се потребите за деловен

Read More

Newsletter 8 : Поблиску до технологијата

ТЕМА НА БРОЈОТ Во овој број ќе обработиме неколку интересни теми за деловен софтвер и за организација на деловните активности во компаниите. Темите се: – НАПЛАТА НА ПОБАРУВАЊЕ :: Затворање на серијалот текстови за подобрување на процесот на наплата на побарувања – КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ :: Како да воспоставите процедура за контрола на квалитетот во

Read More

Newsletter 7 : 9 Совети за поуспешна наплата

ТЕМА НА БРОЈОТ Дали вашата компанија има проблем да си ги наплати побарувања? Дали чекате на своите пари и повеќе од 100 дена ? Во овој број, ќе се обидеме да ви дадеме идеи за подобра наплата на побарувања. Ниту една од предложените решенија сама по себе нема да направи чудо.. но, со упорност и

Read More

InCom Newsletter 6 : Како ви оди наплатата?

ТЕМА НА БРОЈОТ Дали вашата компанија има проблем да си ги наплати побарувања? Дали чекате на своите пари и повеќе од 100 дена ? Во овој број, ќе се обидеме да ви дадеме идеи за подобра наплата на побарувања. Ниту една од предложените решенија сама по себе нема да направи чудо.. но, со упорност и

Read More

InCom Newsletter 5 : Будење од зимскиот сон

ТЕМА НА БРОЈОТ Во овој број го најавуваме новиот почеток на Incom Newsletters. Преку нив ќе ве запознаваме со новостите во светот на деловниот софтвер. Се надеваме дека ќе успееме да ви донесеме интересни информации од светот на бизнисот, деловниот софтвер, подобрување на деловните процедури… Уживајте. Тимот на ИнКом     

Read More

InCom Newsletter 4 : Новости во Пантеон X

ТЕМА НА БРОЈОТ Она за што на големо се дискутира последниве неколку месеци е лансирањето на новата верзија Пантеон Х. Новата генерација веќе стабилно се позиционира на пазарот па затоа одлучивме во овој број на Инком Newsletter  накратко да сумираме некои новитети и подобрувања во истата. На прашањето дали препорачуваме надоградба на Пантеон Х нашиот

Read More

InCom Newsletter 3 : Теренско работење (Field Services)

ТЕМА НА БРОЈОТ Во претходниот број на Инком newsletters Ви го најавивме нашето ново партнерство со словенечката компанија i-Rose, чекор со кој го проширивме дијапазонот на производи кои ги нудиме со голем број мобилни апликации интегрирани со деловниот систем. Во овој број продолжуваме со подетален опис на одделните модули од областа на мобилното работење. Додатно

Read More

InCom Newsletter 2 : Апликации за Теренско Работење

ТЕМА НА БРОЈОТ Во овој број на Инком newsletters сакаме да Ве информираме за новите партнерски води во која заплови нашиот тим, приказна со која сакаме да ги исполниме Вашите одамна поставени барања но и унапредиме веќе поставените процеси. Имено во претстојниот период се насочуваме кон интеграција на деловниот систем со мобилни апликации, алатки кои

Read More

NewsLetter 1 : Гo претставуваме InCom newsletters

Гo претставуваме InCom newsletters Со цел да креираме и одржуваме силна и квалитетна клиентска мрежа одлучивме да водиме InCom newsletters. Целта не ни е да ви ги натрупаме вашите поштенски сандачиња, туку периодицно да Ве информираме за новостите во нашата фирма, регионални и светски трендови во сферата на деловниот софтвер и поврзани алатки, како и

Read More

Горди сме да го објавиме новото партнерство со i-Rose

Како одговор на светските трендови за мобилни деловни решенија, со нашиот партнер i-Rose, ставивме на располагање за нашите корисници поголем број на мобилни апликации. Се работи за технологија, која има голем број на корисници во повеќе Европски држави, а со која овозможуваме мобилно работење. Понудените апликации функционираат online, но можат да се користат комплетно offline,

Read More

Апликации за теренско работење

 Горди сме да го објавиме партнерство со словенечката компанија i-Rose. Како одговор на светските трендови за мобилни деловни решенија, ставивме на располагање за нашите корисници поголем број на мобилни апликации. Се работи за технологија, која има голем број на корисници во повеќе Европски држави, а со која овозможуваме мобилно работење. Понудените апликации функционираат online, но

Read More

Планирам да планирам

Планирање или буџетирање е заборавена менаџерска техника во Македонија. Повозрасните кај нас ќе се присетат дека во големите македонски компании од претходниот систем, имаа цели одделенија за план и анализа. Со распаѓањето на тој систем, една од првите работи од која се откажавме беше укинување на овие одделенија. Планирањето на иднината веќе не беше актуелно

Read More

Модерен Хотелски деловен систем за албанските хотели

Горди сме да објавиме дека од Јули 2016 Premium Beach Hotel, Драч стана наш прв хотел на Албанската обала која го користи Clock PMS –  хотелски деловен систем од најновата генерација. Сите дневни операции се покриени со модерен софтвер, користејќи cloud технологија и повеќе од 20 години искуство. Системот е дизајниран од Clock Software и се користи во

Read More

Хотелски деловен систем

 Clock PMS сега и во Македонија, Албанија и Косово Запознајте го InCom ERP,  авторизиран партнер на Clock Software за Македонија, Албанија и Косово. InCom ERP им помага на хотелите во регионот да ги подобрат нивните дневни процедури и ефикасност преку користење на модерна технологија и искуството од  Clock PMS.

Read More

Ефикасно производство

Придобивки од автоматизација на вашите производствени процеси користејќи ЕРП систем Да се одредат и анализираат бизнис придобивките од користењето на еден ЕРП систем е тешко за било која производствена индустрија. Повеќето домашни компании не се ни свесни за круцијалноста на менаџирање на процестите користејќи деловен систем додека пак на светско ниво ЕРП системите успешно владеат

Read More

Како ви оди наплатата ?

Дали имате проблем да си ги наплатите вашите побарувања? Дали за наплата чекате и повеќе месеци од датумот на доспевање на обврската ? Еден од најголемите проблеми на Македонските фирми е неизвесноста поврзана со наплата на побарувањата. Дури и немањето на средства не е толкав проблем, колку постојаниот стрес поврзан со прашањето кое си го

Read More

4-ти роденден на InCom со 100-ти корисници

Денес го славиме четвртиот роденден. Четири години исполнети со интезивен ангажман, многу проекти и задоволни корисници. Бескрајно сме им благодарни на нашите корисници, кои со своите совети, укажувања, прашања .. направија да бидеме подобри, со повеќе знаење и искуство. Нивното знаење во овие четири години е нашата инвестиција во иднината. Многу нови корисници ќе профитираат

Read More

Е-Финансии – ваша менаџерска алатка

Е-Финансии, менаџерска алатка за не-финансиери ! Поимот Е-Финансии се однесува на финансиски активности извршени електронски, на пример преку интернет. Но истиот поим има и друго суштинско значење кое може да биде многу значајно за менаџерите. Е-Финансии е термин со кој се дефинира пристапот до финансови параметри на фирмата, а поголема пристапност значи подобро интерно известување

Read More

Сашо Јовановски – нов InCom партнер

Сашо Јовановски се придружува на InCom како Managing Partner InCom (http://incom.mk) го објавува придружувањето на г.Сашо Јовановски како партнер на компанијата. Со повеќе од 21 година искуство во ИТ индустријата и со широки бизнис познавања ќе и донесе на InCom нова вредност на пазарот. Во претходниот период г.Јовановски беше Генерален Директор во Македонската ИТ компанија

Read More

Каде патуваме ?

Консултантите на InCom се секогаш близу до корисниците. Со текот на времето, бројот на нови дестинации постојано расне, во Македонија и регионот. Се радуваме на секоја посета на нашите корисници. сл. Преглед на дестинациите (кликнете на сликата за детали)

Read More

Нов web site на Incom

Почитуван кориснику, Со желба уште повеќе да ви ги приближиме нашите услуги, го креиравме нашиот web-site. Добродојдовте ! На страниците ќе ве известуваме за значајни: – промени во законската регулатива, кои имаа влијание на Вашето деловно работење – промени во софтверските пакети кои ги подржуваме – новини во нашето работење – тековни настани од бизнисот

Read More