Продукти

Тимот на InCom непрестано се стреми на своите корисници да им го овозможи наједноставното деловно функционирање.

Деловен софтвер (ERP)

Намената на овој продукт е покривање на дневните операции во сметководство, комерција, производство, човечки ресурси.

Повеќе

Хотелски систем (Hotel PMS)

Наменет за менаџирање на хотелот, автоматизирана продажба на собите, рецепција, ресторан, бар.

Повеќе

Теренско работење (Field Services)

Наменет за сите активности на вработените вон канцеларија: достава на роба, мобилна или амбулантска продажба, состаноци, работен налог, сервисен налог, попис..

Повеќе

Потребни ви се повеќе информации?

Повеќе од InCom