Успешно оценета конференција од учесниците  На 26.12.2017 се одржа првата ИнКом конференција. Пред нашите корисници, воглавном од југоисточна Македонија, претставивме пакети и продукти кои сигурно ќе станат дел од секојдневното работење на Continue Reading 
Новогодишна Акција:: Одлична можност која не се пропушта  Набавете дополнителни Pantheon лиценци, со новогодишен попуст од 10% Во соработка со Даталаб, ви овозможуваме новогодишен попуст од 10% за секоја дополнителна Pantheon линценца која му е Continue Reading 
InCom основач на SEE BPM Group ИнКом основач на South East Europe Business Process Management Group (SEE BPM group), која со знаења и експертиза ќе работи за подобрување на бизнис процесите во МСП во Југоисточна Европа SEE BPM Group обезбедува Continue Reading 
Автоматизиран и криптиран бекап 21.2017 – 03.122017 Дали се сигурни вашите електронски (дигитални) фактури, книжења, понуди, работни налози, патни налози, приеми, испратници, пресметки на плати ?    Дали сте помислиле што ќе се случи ако Continue Reading