InCom Центар за Поддршка


Тимот на InCom ви го претставува најновиот, најлесниот и најбрзиот начин да комуницирате со нашите консултанти!

Центарот за поддршка на ИнКом има за цел да ја подобри услугата која нашите консултанти ви ја пружат. Сакавме комуникацијата помеѓу вас и консултантите на ИнКом да ја направиме поедноставна, брза и директна. Сакавме да ви овозможиме следливост на вашите барања. До нашиот центар за поддршка може да пристапите со кликање на копчето Help Desk лево во горното мени или со кликање овде.

Оваа услуга ќе ви овозможи:

  • поддршка во деловното работење
  • барање на промена во процедурите
  • пријавување проблем
  • барање за ново корисничко име во системот
  • набавување пакет од InCom

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>