Која е разликата во лиценцирањето на „истовремени“ и „именувани“ корисници? Колку е тешко да донесете правилна одлука при изборот на деловен софтвер за вашата компанија, знае секој директор кој барем еднаш направил таков избор.   Компаниите Continue Reading