Добијте бесплатна анализа на деловните процеси за нашиот 8ми роденден


Денес славиме 8 години од започнувањето со работа на нашата компанија, лидер во дигиталната трансформација во Македонија.

Низ годините заедно изградивме репутација за квалитетни услуги применувајќи го нашето знаење и искуство во имплементација на ЕРП софтвер, е-комерц решенија и секаква помош на нашите корисници во справување со проблемите во користење на различни софтверски програми или ИТ технологија.

Нашето искуство е во функција на подобрување на перформансите на Вашето работење.

Затоа и денес славиме заедно, а за нашиот 8ми роденден добивате бесплатна анализа на деловните процеси.

Едноставно испратете ни податоци за вашата фирма на info@incom.mk или јавете се на  (+389) 2 616 6229.

Ве очекуваме!


Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>